U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Helppo uuniruokahan tunnetusti maksimoi vapaapäivän. Eipä tarvitse vahtia lieden äärellä kapusta kädessä että kiehuuko vai eikö tai palaako pohjaan vai eikö
Donitsit kannattaa tehdä tarjoilupäivänä, ovat näin parhaimmillaan. Donitsit uunissa valmistuvat niin nopeasti ja vaivatta, että on oikeastaan sääli että vasta nyt tein ensimmäisen kerran donitsejauunissa
Oli taas tässä taannoin kaalikerä ostettuna, ja aiemmin tehdessäni kaalikääryleitä muffinivuoassa, katselin myös toista Perinneruokaa prkl -blogin kaaliohjetta sillä silmällä, että kokeiltava on
Olen tehnyt muutaman kerran Suomessa kanaa uunissaja se on joka kerta todella hyvää. Suomessa on valmiita (pahoja) marinoituja suikaleita ja kaikki on tehty niin prosessoiduksi ja valmiiksi
Siis nytkin kasviksia on paahdettu ja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Näitä syömällä päivän kasvisannossuositukset täyttyvät ihan huomaamatta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.