Kokonainenpaahdettu ankka on todella herkullinen ruoka, joka sopii hyvin juhlapöytään. Monille ankka on hieman harvinaisempi tuttavuus, mutta suosittelen rohkeasti kokeilemaan ankkaa uunissa paahdettuna
Tämän sunnuntain kasvisruokareseptin varastin nuorelta ruotsalaiskokilta, Tommy Myllymäeltä. Hän on niittänyt kansainvälistä mainetta muunmuassa Bocuse dÒrissa sekä MM- että EM-tasolla ja on suuri julkkiskokki Ruotsissa
Kokonainenbroileri uunissa kypsyttäen. Koska kalkkunaa ei ollut enää, ostin kokonaisen broilerin. Luin Hans Välimäen ohjeen ehjän broilerin kypsentämisestä
Kun tulee sellaisia työviikkoja jolloin normaali tuntimäärä ei riitä alkuunkaan, joutuu muu perhe huolehtimaan päivällisruuan pöytään, tai sitten ruoka syödään todella myöhään
Tällainen ohje tupsahti syliin yllättäen ja pyytämättä ja pakkohan sitä oli kokeilla. Koska tuota Ras El Hanout-mausteseosta ei mistään tähän hätään löytynyt, piti se myös tehdä itse
Valmistin kokonaisen broilerin Jamie Oliverin paljon kehutulla ohjeella. Alkuperäisessä ohjeessa perunat valmistetaan samalla pellillä broilerin kanssa
Yrteillä ja sitruunalla maustetun broilerin kaverina maistuu paahdetut bataattiviipaleet. Kuivaa broilerin pinta talouspaperilla ja nosta se uunivuokaan
Kikherneistä ja tuoreesta pinaatista syntyy kädenkäänteessä maistuva lisäke tai jopa pääruoka ja broilerin rintafileistä paahdettuna sweet & sour -kastikkeen kera oivaa vatsantäytettä
Kokonainenbroileri kypsyy lämpövesihauteessa omassa tiiviissä pakkauksessaan, joka varmistaa makujen erinomaisen säilymisen sekä mehukkaan lopputuloksen
KOKONAINENBROILERI CROCK-POTILLA. Kokonaisena kypsennetty broileri on monipuolinen raaka-aine moniin ruokiin ja hyvien lisukkeiden kanssa jo itsessään helppo arkiruoka
On tehnyt jo jonkin aikaa mieli näitä broilerin leivitettyjä leikkeitä. - Kasta broilerin fileeleike yksi kerrallaan kananmunassa ja leivitä jauhoseoksessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.