Rakastan paahdettuja vihanneksia. Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Paahdettu tomaattikeitto cashewkermalla (vegaaninen & gluteeniton)
Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Siis nytkin kasviksia on paahdettuja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Todennäköisesti huomennakin vielä jatketaan samalla linjalla, koska kyllästymisestä ei ole tietoa
Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein. Kiitos Hannele ohje oli kerrassaan loistava, ohje sellaisena kuin Kokit ja Potit tämän teki
Me söimme paprikaporsaan kanssa paahdettuja perunoita ja porkkanoita. Siskon porukat olivat tulossa meille kyläilemään ja he tykkäävät possunliharuoista, joten siksikin tätä tuli tehtyä
Kokeilin katsoa kortin kuvia kameralla ja vielä seuraavana päivänä työkoneellakin, mutta ei. Ihan noin suuri vahinko ei onneksi ollut, sillä suurimman osan olin aiemmin kopioinut ulkoiselle muistille ja pilveenkin
Paahdettu myskikurpitsa itse paahdettu. Takana on pari erittäin onnistunutta keittoa (täydellinen, taivaallinen, samettinen kurpitsakeitto ja lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla), kurpitsapiiras, kurpitsasmoothie, paahdetut kurpitsansiemenet ym
Puolitin ohjeen ja silti kakusta tulee aika mukavan kokoinen. Ekalla kerralla täytteessä oli valkosuklaata ja sitruunamehua, kuten alkuperäisessä ohjeessa, toisella kerralla jätin ne pois
Kuori punajuuri ja lohko pienemmäksi. Lisää tarvittaessa suolaa ja/tai sitruunamehua makusi mukaan. Jos punajuuren ja kikherneiden liitto kuulostaa vastustamattomalta, kannattaa tsekata myös Veera R
Siitä asti olen anopin neuvoilla tehnyt paahdettuja perunoita (roast potatoes) meidän ruokapöytään. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä niin paahdettuihin perunoihin kuin Walesin tiikerin komistukseeni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.