Paahdettua kurpitsakeittoa ja halloweenia
DILLIÄ JA PIPARJUURTA
DILLIÄ JA PIPARJUURTA
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pienehkö talvikurpitsa
  • 800 g kurpitsaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • sormisuolaa
  • 2 pientä sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • nokare voita
  • tai kasvislientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • hienoa merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta korianteria
  • 200- asteisessa uunissa
  • 35 minuuttia tai kunnes kurpitsat ovat pehmenneet. Kuori kurpitsat
  • minuuttia Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Soseuta keitto. Jos keitto on liian paksua, lisää lientä. Mausta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.