Paahdettua sahrami-helmikanaa
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g (2 kpl) Familian helmikanan rintaa (siivellä)
  • 2 keltasipulia
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • 1 tl ceyloninkanelijauhetta
  • 0,5 g sahramin luotteja
  • 1 sitruuna
  • 4 rkl vettä
  • 2 tl karkeaa merisuolaa
  • 1 tl vastajauhettua mustapippuria
  • 100 g kuorettomia hasselpähkinöitä
  • 70 g hunajaa
  • 2 rkl ruusuvettä
  • 2 kevätsipulia
  • 190 asteeseen Paahda kuorettomia hasselpähkinöitä uunissa noin
  • 10 min
  • 190 asteisessa uunissa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.