Paahdettut luuydinkiekot | Unohdettu herkku
AITOA ARKIRUOKAA
AITOA ARKIRUOKAA
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1800- luvulla Euroopassa oli tavallista käyttää luuytimen nauttimiseen pitkää ohutvartista lusikkaa tai haarukkaa. Nykyään luuydintä on harva koskaan maistanut, vaikka kyseessä on yksi herkullisimmista ja ravitsevimmista naudan osista. Paahdetun luuytimen hienouksiin kuuluu myös helppous, eli tämä sopii aloittevalle kokillekin. Luuydintä saa asiantuntevilta lihatiskeiltä, yleensä varsin edullisestikin.
  • 650 g luuydinkiekkoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.