Kuori ja lohko palsternakat pitkittäin. Olen aina paahtanut palsternakkani oliiviöljyssä. Hyviähän ne ovat, varsin hyväkäytöksisiä ja monipuolisia lisukkeina
Pese ja kuori tarvittaessa palsternakat. Paloittele loput palsternakat pieniksi paloiksi, laita. YSTÄVÄN PÄIVÄNÄ OMALLE KULLALLE TARJOTTU ALKUPALALAUTANEN
PAAHDETUT KIKHERNEET. Näin paahdettujen kikherneiden ohjeen Pirkka-ruokalehdessä. jokin aika sitten. Idea oli mielestäni kiva, joten päätin kokeilla sitä ja
Uunissa makeutuneet punajuuret ja paahdetut mantelilastut sopivat hyvin joulusesongin makumaailmaan. Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi
Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Phew. Monet kesäihmiset surkuttelevat ohi sujahtanutta lähes olematonta kesää, mutta itse olen lähinnä tyytyväinen
Kurpitsaohjeita ei koskaan voi olla liikaa. etenkin näin syksyisin, ja kun näin Ottolenghin ihanan kurpitsaohjeen niin tiesin että sitä piti kokeilla ja pian
Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Plää. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Voi kuinka paljon pidänkään paahdetuista perunoista. Rapea maukas kuori, pehmeä sisus, kevyt suolaisuus ja rasvaisuus koukuttavat syömään vielä yhden perunan
Seuraavana iltana kuullotin silputun salottisipulin ja valkosipulinkynnen kattilassa, nakkasin paahdetut bataattikuutiot joukkoon, nesteeksi kasvislientä ja mausteeksi suolaa, pippuria ja kuivattua chiliä
Takana on pari erittäin onnistunutta keittoa (täydellinen, taivaallinen, samettinen kurpitsakeitto ja lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla), kurpitsapiiras, kurpitsasmoothie, paahdetut kurpitsansiemenet ym
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.