Kypsennä vielä toinen tunti tai niin kauan kuin liha on mureaa. Sattumalta myös kaveri jonka kanssa usein vaihdellaan hyviä ruokavinkkejä antoi suosituksen kyseiselle pataruualle
Sulata voi isolla paistinpannulla tai paksupohjaisessa padassa/kattilassa. 200 g creme fraîchea (tai smetanaa). 1 keltainen paprika. 200 g fetajuustoa (tai sinihomejuustoa). 200 g creme fraîchea (tai smetanaa). 1 keltainen paprika. 200 g fetajuustoa (tai sinihomejuustoa)
Eilen otin sulamaan tuota jonkin aikaa sitten tekemääni palapaistia ja tein siitä moskovanpataa. Onneksi tein tuli niin mureaa ja herkullista pataa, ettei meillä ole naudasta tälläistä ennen ollutkaan
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Metsässä vapaana elänyt ja taiten kaadettu hirvi on eettisintä lihaa, mitä voi kuvitella. Mökkinaapureiden tuoma hirven paisti päätyi pataan yhdessä tomaattien, sipulin ja valkosipulin kanssa
Siksi kuivaan kokonaan valurautaisenpatani aina pesun jälkeen alhaisella lämmöllä liedellä rutikuivaksi, annan sen jäähtyä kunnolla ja öljyän sen jälkeen huolellisesti
Kiireetön sunnuntai ja pataruoka kuuluvat ehdottomasti yhteen. Pataruoka on se helppo ruoka joka alkuvalmistelujen jälkeen valmistuu uunissa kuin itsestään
T. y. k. ä. n. s. u. h. i. t. a. o. p. l. j. e. 9. 0. -. v. ,. r. m. M. d. J. G. R. &. V. I. g. '. P. z. A. ö. 2. (. ). 3. 5. L. /. K. 4. 1. Y. 7. c. 5 l. r k. t l. d l
P. a. i. m. e. n. p. r. s. (. S. h. d. '. ). O. t. u. k. j. ,. o. l. b. g. v. I. ä. y. T. x. -. A. *. 8. 0. +. L. ö. C. 4. 6. 1. 2. M. /. c. ½. K. 5. R. H. V. U. ) l. d l. t l
oliiviöljyä (tai tuoretta sulatettua ihraa. Ilmojen kylmetessä on mukavaa laittaa uuniin pata, ottaa se sieltä pari-kolme tuntia myöhemmin, ja nauttia sisällöstä
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
J. u. h. l. a. r. o. t. k. e. n. y. s. ö. ä. v. i. ,. p. j. ). T. m. M. d. ". -. O. S. b. g. K. E. 3. 5. 0. 2. c. 1. 4. R. L. 6. H. 7. P. I. z. <. N. &. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.