PAISTETTU HAUKI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1-1 1/2 kg haukea
  • 1 1/2 rkl suolaa
  • 1 dl ruisjauhoja
  • voita paistamiseen
  • vettä
  • juuri verkoista nostettu hauki
  • 1 1/2 rkl suolaa
  • 1 1 dl ruisjauhoja
  • voita paistamiseen
  • 500 g selleriä
  • 1 tl merisuolaa + ylimääräistä maustamiseen
  • 1 dl sellerin keitinvettä
  • 2 dl kermaa
  • 100 g voita
  • valkopippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.