Lisukkeeksi tein paistettuja perunoita ja porkkanaa. Kerran eräässä saaressa olen tuttavien laittamaa kampelaaja myös kampelan poskea maistanut ja se oli herkullista
Klassisesta toscanalaisesta Panzanella tomaatti-leipäsalaatista, on helppo loihtia kokonainen lämmin ateria lisäämällä annokseen kanaa ja paistamalla se uunissa
Pilko ananas palat pienemmiksi ja lisää ne pannulle ----> paista seosta n. Sekoita pienessä kulhossa soijakastike, limen mehu, sokeri ja mausteet kastikkeeksi
Oli tämän kastikkeen nimi sitten oikeaoppisesti Tartarkastike tai Remoulade-kastike, käytän sitä usein sekä kylmien liha ja kala ruokien mutta myös lämpimän kalan kanssa ja suosittelen lämpimästi muitakin käyttävän sitä esimerkiksi Fish’n’chips’in, paistettujen silakoiden, kylmän lohipateen kanssa ehdottamieni kahden kastikkeen tilalle ja Carpaccion kera
Paistettu kuha ja siitakesienet. herneenversoja. Paistettu kuha ja siitakesienet. Liota suola veteen isossa kulhossa ja liota kalafileitä nesteessä vartin verran
Jos sinun tekee mieli jotain todella intensiivisen suklaista ja täyteläistä, niin tämä paistettu suklaavanukas on varmasti paistamisen arvoinen kokeilu
K. o. t. i. m. a. n. e. l. p. h. v. j. u. -. r. A. k. s. (. 4. ). ~. 1. g. /. 2. M. d. 3. 5. y. ä. ö. b. 0. ,. P. S. O. L. 6. f. R. ". I. " l. k g. t l
Paistettu lohi on mun suurta herkkua ja tällä kertaa paistoin lohen medaljongien muodossa. Ja ei että tuli tehtyä hyvää remouladekastiketta lohelle kaveriksi, nam
Tästä kakusta tuli mieheni suosikki juustokakuista ja hänen tokaistuaan tuota kyseistä raparperiversiota syödessään "Luoja, tämä on maailman parasta kakkua
Msemeniä eli marokkolaista paistettua leipää, joka on jonkinlainen leivän ja lätyn välimuoto. Täkäläisellä tunnetulla kokilla on ihan mahtavan hyvä kulinaarinen matkaohjelma,jossa hän erään yhtä tunnetun laulajan kanssa kiertää eri maita ja tutustuttaa katsojat paikalliseen ruokakulttuuriin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.