Paistettua ankanrintaa ja punajuurihöystöä
Viikonloppukokki
Viikonloppukokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 iso tai
  • 2 pientä ankan rintaleikettä
  • suolaa
  • pippuria
  • 5 keskikokoista punajuurta
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • voita
  • 3 pientä salottisipulia
  • appelsiinin mehu
  • dijonsinappia
  • mustapippuria
  • 1 dl punaviiniä
  • 2 dl kanalientä
  • 1 dl karpalomehua
  • 1 rkl balsamietikkaa
  • 1 rkl ruokokidesokeria
  • 200 asteiseen uuniin

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.