Paistetut kampasimpukat hernepyreen ja avokadotahnan kera
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 18-24 kampasimpukkaa (sulatettua)
  • 4 siivua parmankinkkua
  • 3-4 rkl rypsiöljyä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria
  • Pinnalle: tuoreita mintunlehtiä
  • 2 avokadoa 1 lime 0,5 pieni sipuli
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0,5 tl sokeria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 300 g herneitä (kuorittuina, mieluiten tuoreita)
  • 2 sipulia 1 valkosipulinkynsi 20 g voita
  • 1-1,5 dl kevytmaitoa
  • 0,5 dl kuohukermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.