-. -. -. P. a. l. t. i. v. s. u. p. n. r. k. e. h. d. ä. o. R. y. m. O. j. ö. ,. 2. ½. 3. 1. 0. g. 8. (. 4. ). /. M. S. N. L. E. 5. K. V. T. t l. d l. g )
Rasvainen japehmeä liha yhdistettynä rapeaan karamellisoituun kuoreen teki tehtävänsä. Reseptin juju on siinä, että liha keitetään päivää aikaisemmin hyvin maustetussa keitinliemessä suussa sulavan pehmeäksi
Minäkin palaan vohvelirautani luo heti, kun saan tämän error in publishing -ikkunan poistumaan. Hollantilaisen agentti-vohvelirautani paistolevyjen urat ovat melko syvät, mutta paksumpien vohveleiden paistoa kannattaa kokeilla ihan tavallisellakin raudalla
Ihanan pehmeätja suussasulavat. Kumoa taikina pöydälle ja kauli taikinasta paksuhko taikinamatto. Mitä vähemmän pyörittelet/käsittelet taikinaa sitä pehmeämpiä tulee
Mikä on parempaa kesässä kuin tuoreet marjatja raakaaineet. Toreilta löytyy ihania marjojaja kaikkea tuoretta jolla kokata herkullisia leivoksia ja aterioita
Muutama viikko sitten ruokakaupassa käydessäni huomasin ilokseni, että glögitarjonta oli taas palannut joulun häämöttäessä ja nappasin heti purkin vaaleaa glögiä mukaani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.