Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Kiehauta maito kattilassa ja lisää jeera. PalakPaneer. Kuumenna kuutioitu paneer-juusto reilussa määrässä gheetä (tai öljyä) toisella pannulla siten, että ottaa väriä pintaan
Valuta ja silppua pinaatti halutessasi. Lempeän mausteinen palakpaneer eli pinaattijuustocurry on yksi vakioruoista intialaisten ravintoloiden listoilla
Olen tehnyt palakpaneeria vuosia ja siitä yksi versio löytyy blogissani intialaisesta menusta. Huoli oli turha, sillä feta oli rakenteeltaan ja maultaan erinomainen korvike paneerille
Olen aina haaveillut itsetehdystä juustosta, ja lukiessani netissä erästä PalakPaneer reseptiä ajattelin, että Paneer-tuorejuusto vaikuttaa sopivan yksinkertaiselta juustolta, jota ehkä uskaltaisin kokeilla kotona
Tuo ristiriitaisten mielipiteitten kohteena vuosikausia ollut soijatuote on kaikesta kälätyksestä kiistatta loistava proteiininlähde kasvisruokavaliota noudattaville
Jees, melkein lokakuun puoliväliä mennään, ja olen erittäin hyvin pystynyt karttamaan lihatuotteita. Täytyy kyllä myöntää, että nälkääni olen joutunut popsimaan enemmän maitorahkaa, ja kasvisruoka-annosteni koot ovat isompia kuin jos siinä olisi lihaa
TOFUA JA HERKKUSIENIÄ. Silppua sipuli ja valkosipulit. Kuori ja viipaloi porkkana. Puhdista herkkusienet ja leikkaa ne kahteen tai neljään osaan koosta riippuen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.