Tarjoa palapaistia keitettyjen perunoiden kanssa. Tämän talven kelit ovat olleet niin vaihtelevat, että ilo ulkoilusta on otettava heti, kun siihen on mahdollisuus
Aasialaisen ruoan kaipuu kasvaa joka vuosi huippuunsa tammikuussa. Talven ja pakkasten aikaan kroppani vaatii chiliä, inkivääriä ja valkosipulia pysyäkseen hengissä, ilman niitä uhkana olisi talviuni
Juhannusta vieteltiin osittain kotona ja osittain mun vanhempien & veljen perheen kanssa. Sillä saatiinkin upeita kotikuvia, joihin pääsi kokkokin mukaan
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Palapaistia oli vuorostaan ruokalistalla. - Kiehuta palapaistia miedolla lämmöllä kannen alla noin tunnin ajan, eli kunnes lihapalat ovat täysin pehmeitä
Laita maksojen ollessa harmaita myös sipulit mukaan pehmenemään. Jauhemaksapihvit (sisäelin kategoriasta löytyy monia ohjeita) ovat ehdottomasti meillä tykätyin maksaruoka, mutta silloin tällöin tulee tehtyä jonkinlaista maksakastikettakin
500-800g hirven palapaistia (minulla oli vasan lihaa, naudan lihakin käy varmasti oikein hyvin)vajaa puoli pulloa punaviiniän. ) 500-800g hirven palapaistia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.