sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Kolme hyvää. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
Viime viikot ovat olleet täynnä ihania yllätyksiä ja salaisuuden pitämisiä. Brittibroidi päätti nimittäin vihdoinkin ryhtyä sanoista tekoihin ja löysin itseni kierroksella kaupungin kultasepänliikkeissä
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Myslileipä on helppoa tehdä, ei siinä paljon leipomistaitoja tarvita. Myslileipää voit käyttää juuri sitä omaa lempi mysli sekoitusta jajauhojakin voit vähän vaihella sen mukaan mitä kaapista sattuu löytymään
härpäkkeisiin ripoteltavaksi, mutta mitä vielä – luomukvinoa puuroutui kuin kaurapuuro konsanaan. Aiemmin vain ja ainostaan ruåtsalaisen GoGreenin kvinoaa käyttäneenä olin enemmän kuin iloinen löytäessäni kaupasta kotimaista Sunspeltin luomukvinoaa ja nappasin heti kaksi kokonaista pakettia mukaani
Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni ja ystävilleni. Huomenna pääsenkin viettämään ystävieni seurassa ystävänpäivää ja olen tehnyt sinne vielä yhden ystävänpäiväkakun
Tästähän saatiinkiin aika mukava aasinsilta ensi viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa järjestettäviin ”I love me” -messuihin, jonne tulen alkuviikosta facebookissa arpomaan The Ginger Peoplen Paleokeittiön vierailijoille tarjoamat vapaaliput
Yleensä blogiin tulevat reseptit päivittyvät viiveellä, mutta nyt täällä linjoilla tarjoillaan saman päivän ruokaa – täysosuma ja kun taapero tankkasi kolmatta santsiannosta, niin onhan resepti jaettava muillekin
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
Croissantit (erityisesti mantelicroissantit), tuulihatut, patonki, crepet, sipulikeitto, bouillabaisse, creme brulee, croque monsieur –leivät… Meitä molempia miellyttää erityisesti se, kuinka yksinkertaisesta ruoasta voi saada käsittämättömän hyvää, kun huolella tekee
N. a. m. &. v. i. e. l. ä. k. r. n. -. o. t. u. s. H. h. y. ,. j. T. L. p. ". d. ö. J. f. I. b. g. M. R. 4. ). 5. 0. 2. 3. 1. P. K. V. A. c. O. C. S. é. <. d l. t l. O i
–. S. y. n. t. ä. r. i. o. v. a. k. e. u. d. s. j. l. h. P. ,. m. M. ö. K. T. p. b. g. R. A. w. (. c. ). J. Ä. Y. V. N. ”. G. L. 2. 0. 4. 9. 1. 8. 6. 5. ¼. 7. f. -. ½. 3. I. x. O. /. t l. g )
Tosin ravintoarvoista viis – ainakin kyseisten käsittelyiden jälkeen. Tämä viimeisin nyt ainakin oli yksinkertainen, mutta yllättävän maukas keino pelastaa ja käyttää ravinnoksi mustuneet banaanit sekä jo hieman rypistyneet omenat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.