Annetaan hautua uunissa kannen alla 175 asteessa noin tunnin. Nämä kesän hellepäivät eivät välttämättä kovin houkuta pitämään uunia tuntikausia päällä tehdäkseen pataruokia, mutta tätä kannattaa kyllä heti kokeilla kunhan tulee syksyn ensimmäiset viileät säät
Kokeilin muutama viikko sitten kanapastaauunissa ja voi että oli sitten hyvää. Ripottele vielä päälle juustoraastetta oman maun mukkan ja paista 200 asteisessa uunissa niin kauan, että juusto on sulanut ja saanut pintaan hieman väriä
Ainekset 450 g Hunajamarinoituja fileesuikaleita (Kariniemen) 2 ½ dl Ruokakermaa 15 % (Flora) 400 g Perhospastaa Aromisuolaa oman maun mukaan Juustoa pinnalle, itse käytän Valion Arkijuustoa
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Ainakin Lahen koulujen suosikkiruoka on Palermon pasta. Palermon pasta (n. Onkohan tämän Lahen keittäjien oma kehittämä ruoka levinnyt jo muuallekkin Suomeen
Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissa haudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
J. e. p. T. ä. m. n. h. ö. i. s. k. u. v. a. t. r. o. l. y. F. B. j. ,. S. H. C. 2. 0. 1. 4. b. M. d. (. ". ). P. N. -. &. E. c. f. K. L. /. V. z. O. I. 3. 5. A. R. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.