S. ö. i. n. k. e. r. m. a. s. t. h. u. p. o. ä. f. l. O. c. b. v. y. I. H. (. g. ,. j. ). A. K. d. L. T. J. 2. -. 3. V. 0. 1. P. *. ô. Ü. ü. M. d l. t l
Yksinkertainen, halpa ja helppo on hyvää. nykyisin lihatiskeillä taikka lihahyllyillä käydessä alkaa vaan vituttamaan, sillä kaikki lihat ovat lähes järjestäin marinoituja taikka sitten suolattuja, tällä lihojen suolauksella saadaan lisättyä nesteen määrää ja näin painoa lihaan, jolloin valmistaja saa kusetettua katetta itselleen, tämän johdosta en osta mitään marinoituja / suolattujalihojaja pyrin ostamaan palvaamoista, tukuista tuotteita
Riko kananmunat kulhoon ja sekoita korppujauhot joukkoon. Pilko sipuli ja sienet pieneksi silpuksi. Sekoita sieni, sipulisilppu jajauhelihat kananmunien joukkoon (poron liha on hyvin rasvatonta, siksi on hyvä sekoittaa joukkoon hieman sikanauta jauhelihaa joka tuo lihapulliin sopivasti mehukkuutta)
Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Pyörittele kyljykset ensin maustetuissa vehnäjauhoissa molemmin puolin, kasta sitten kevyesti vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauheeseen
Nonniin, stop whatever you're doing ja katoppa tätä. Tilaa Ebayst iso terotin jolla voi terottaa kesäkurpast (tai vaikka porkkanasta) tommost spagetin näköstä soiroo ja ala tekee kevyit herkkuja
Ohje “kuivalle” perunasoseelle, joka esimerkiksi voidaan pursoittaa rasvatulle pellille ja kuorruttaa nätin väriseksi ja hiukan rapeaksi pinnaltaan uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.