Pehmeän makuinen pannacottaja kirpsakka tyrnihyytelö sopivat niin hyvin yhteen. Päädyin pannacottaan johon tein päälle hyytelösokerista ja tyrnimehusta hillokkeen
Oli oikein sopivan kokoinen ja makuinen kaikkien mielestä. Kiehauta kerma ja sokerit, mutta älä keitä. Liota liivatelehdet kermaan ja sekoittele kunnolla
Vappua vietimme perinteisesti naapurien seurassa, ja jälkkäripuoli on aina ollut minun heiniä. Ajattelin myös jotain pientä ja raikasta näiden rinnalle
Jos et ole koskaan valmistanut itse pannacottaa, kannattaa asia korjata mitä pikimmiten. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja vain hyytymiseen tarvitsee varata aikaa
K. a. v. e. r. i. t. k. h. u. m. o. l. T. n. å. L. c. p. s. ,. j. ä. y. ö. N. P. d. g. S. V. M. (. 4. ). 2. 1. 5. ½. -. –. 3. b. A. 0. f. J. 8. d l. c l
Lisää kattilaan kerma ja sokeri. Lisää myös lakritsijauhe. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja anna kiehua vielä, kunnes liivate on sulanut
J. o. u. l. a. t. n. j. h. p. ö. y. ä. m. i. e. k. ,. s. v. d. r. K. g. c. I. F. z. O. P. A. H. D. E. T. U. V. L. S. 1. 7. 5. N. C. 0. (. ). 3. 4. R. M. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.