Pannuleivät lammastäytteellä
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Leivät
  • 2 dl vettä
  • 2 tl kuivahiivaa
  • 2 rkl extra neitsyt oliiviöljyä
  • 5 dl durumvehnäjauhoja
  •  
  • Täyte
  • 260 g lammasmerguezia tai lampaan jauhelihaa (mausta hyvin)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
  • 4 rkl tomaattisosetta
  • 3 tl jeeraa
  • 1 tl mustapippuria
  • suolaa maun mukaan
  • 2 rkl vettä
  • 300 g munakoiso

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.