kertaa päätin kokeilla pehmeämpää ja pannupizzamaisempaa lähestymistapaa. PANNUPIZZA MOZZARELLALLA. Mozzarellakokeiluni seurauksena oli pakko päästä testaamaan
M. e. i. d. ä. n. p. a. k. s. t. o. h. y. m. r. j. ,. l. v. u. b. (. I. H. A. N. S. Ä. <. 3. ). J. E. T. -. ö. '. D. 2. ½. 1. 5. 0. g. V. L. 6. R. 4. K. P. d l
O. l. e. n. b. o. g. a. u. t. ä. m. h. j. i. s. k. v. r. M. p. z. T. y. ö. ,. 1. -. 3. P. c. f. d. ). H. J. A. (. 2. 5. 7. K. S. I. E. 0. Ä. Y. *. L. V. N. 4. d l. t l. c ,
E. i. l. e. n. t. a. p. k. s. u. h. y. ä. z. O. v. m. ,. r. o. j. d. P. T. ö. J. S. V. b. -. 4. 1. 2. /. 8. H. U. M. A. Ö. R. 3. 5. 0. g. w. K. 7. N. d l. t l
P. a. n. u. p. i. z. j. o. t. s. e. k. r. v. ä. N. ,. h. y. m. T. l. x. -. I. 3. d. 1. b. 2. 5. ö. S. +. 4. L. V. K. (. 8. c. ). R. A. 7. 0. g. /. d l. t l
Pannupizzapohja ( määrä riittää kahteen pannupizzaan). 3 dl vettä1/3 pakettia hiivaa1 tl sokeria1 tl suolaavehnäjauhojaoliiviöljyäLämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota hiiva siihen
Amerikkalaiseen tyyliin tehty paksupohjainen pannupizza eli deep dish. Virallisesti tämän tyyliseen pannupizzaan käytetään taikinaa mikä sisältää huomattavan määrän öljyä
Suolaisella linjalla jatketaan. Jos et ole koskaan tehnyt pannupitsaa, kokeile ihmeessä. Tämä mainio resepti on peräisin Makunautintoja Mimmin keittiöstä-blogista
En tiedä, missä tämä lyyrikko oli käynyt pizzalla - tai oliko missään - mutta jos hän olisi tiennyt jotakin pannupizzan olemassaolosta, hän olisi tyytynyt nyökkäilemään asiantuntevasti
P. a. n. u. p. i. z. v. o. h. t. j. e. K. y. s. m. r. ä. ,. l. k. ". V. (. L. -. J. ö. ). S. T. d. Y. E. O. 4. 1. /. 8. 5. 3. 2. 0. b. c. è. f. î. U. a l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.