Pannurieskat resepti
Ruokaa rakkaudella
Ruokaa rakkaudella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • 1,5 dl vettä
  • 0,5 tl suolaa
  • 1,5 dl ohrajauhoja
  • 1,5 dl vehnähiivaleipäjauhoja
  • Ohjeet
  • Sekoita aineksista taikina puulastalla.[br]Anna taikinan levätä 15-30
  • min.[br][br]Jaa taikina 7-8 palaan ja kauli niistä jauhoja apuna
  • käyttäen ohuita rieskoja, halkaisija n. 12-15 cm.[br][br]Kuumenna
  • valurautapannu tai muurinpohjapannu ja paista rieskat molemmin puolin
  • ruskeapilkullisiksi.[br][br]Täytä leivät lämpiminä erilaisin
  • täyttein.[br][br]Liinan sisällä ne pysyvät pehmeinä, mutta kuivuvat
  • muuten nopeasti.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.