Tätä reseptiä makustelin ja pyörittelin mielessäni pitkään. Kun törmäsin Jamie Oliverin kurpitsa-ricottapastan ohjeeseen, en saanut sen kuvaa mielestäni
Voisin aina syödä saapasmaan lahjaa maailmalle, pastaa sen kaikissa eri muodoissa. Minusta ei saisi karppaajaa millään ellei karppaajalla tarkoitetaan carbien eli hiilareiden ahmijaa
Onneks työkaveri vinkkasi juustopizzasta ja niinpä päätin tehdä oman versioni siitä. Ja päästiinpähän hyvällä tavalla vauhtiin kasvisruokailussa taasen
Juustopiirakka on nopea ja maukas suolainen tarjottava, niin illan istujaisiin kuin muuten vaan popsittavaksi, aikaakaan tämän väsäämiseen ei kauaa mene ja variaatioita voi tehdä loputtomasti, joukkoon voi laittaa kinkkua, paprikaa jne
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.