Urheilijaystävät kaipaavat lihan rinnalle muita proteiininlähteitä, osa haluaa tietoisesti vähentää lihankäyttöä eettisistä syistä, osa ekologisista, osa kaipaa vain monipuolisempia reseptejä
Rakastan yli kaiken pensaspapuja. Tänä syksynä olen saanut kotimaisia papuja kaupasta jo parikin kertaa, kun tavallisesti on saanut olla onnekas, jos kerran on löytänyt niitä
Torikierros antaa hyvän mielen, kun ihana kasvisten tuoksu ja värikirjo täyttää kauppiaiden pöydät. Kesäkeitto on ruoka, joka maistuu todella kesältä ja saa lapsienkin kasvot hymyyn
Niin, vaikka minäkin lisään tämän ruoan blogin intialaiset -kategoriaan, sen todennnäköinen synnyinsijasijaitsee kuitenkin Glasgowissa, jossa bangladeshilainen kokki nimeltä Ali Ahmed Aslam sen tarinan mukaan improvisoi
Halkaise chili pitkittäin, poista siemenet ja silppua palko. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli. Kuumenna hiukan öljyä wokkipannussa, kaada pannuun vatkatut munat, paista sekoitellen ja siirrä lautaselle
Kokeilut Intialaisten ruokien parissa saivat taas jatkoa. Löytöretki Intian keittiöihin- kirjasta löysin ohjeen voissa paistetulle kanalle, pakkohan sitä oli päästä testaamaan
Vaikka pidän kovasti aasialaisesta ruoasta ja teen sitä myös. Asiahan pitää korjata välittömästi. valkoviinietikasta ja makeutukseen käytin erytritolin ja stevian yhdistelmää,
Inhokkini sai kuitenkin raikkaan kesäisen muodon ja pääsee meillä pöytään jatkossakin. Katoliselta ajalta peräisin oleva tapa syödä hernekeittoa torstaisin ennen perjantain paastopäivää on säilynyt satojen vuosien ajan sinnikkäästi Suomessa ja Ruotsissa
Villisti vihertävät yrtit ja versot puskevat maasta ja ovat maukkaimmillaan. tuoretta pinaattia. Kun kerää yrtit puhtaalta paikalta ja tuntee poimimansa kasvit tarjoaa keväinen luonto herkullisen aarreaitan
aitoon paellaan oleellisesti kuuluvaa rapeaa riisikerrosta (socarrat) paellapannun pohjalle. Chorizo on pehmeää espanjalaista raakachorizoa (Argal Chorizo Asador), jota olen aiemmin käyttänyt myös esimerkiksi tässä chorizo-kikherne-peruna munakkaassa
Niin pitkään, että kun Australian Master Chefin pudostushaasteessa kilpailijat tekivät sitä maailmankuululla Saransh Goilan reseptillä, otimme haasteen vastaan ja päätimme tehdä kertaheitolla maailman parasta voikanaa asiaankuuluvine lisukkeineen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.