Paras itsetehty näkkileipä juustoiltaan!
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 4 1 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl maissijauhoja
  • 1 dl gluteenittomia kaurajauhoja
  • 1/2 dl kypsentämätöntä polentaa
  • 1/2 dl kurpitsansiemeniä
  • 1 tl soodaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 dl mustia seesaminsiemeniä
  • 1/2 dl vaaleita seesaminsiemeniä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • munanvalkuainen
  • rosmariinia
  • merisuolaa
  • 150- asteisessa uunissa
  • 45 minuuttia Avaa n
  • 15 minuutin välein uunin luukku, jotta liika kosteus haihtuu ja näkkäristä tulee rapeaa
  • 0,75 l). Maku on keskitäyteläinen, notkea ja mehevän hedelmäinen. Aromeissa tummaa marjaisuutta, kypsää kirsikkaa, vaniljaista mausteisuutta ja paahteista tammea. Los Monteros Crianza on myös tyylikäs ja varma valinta joulupöytään erityisesti kinkun rinnalle (yhteistyössä Fondberg Oy).

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.