15 minuutin
välein uunin luukku, jotta liika kosteus haihtuu ja näkkäristä tulee rapeaa
0,75 l).
Maku on keskitäyteläinen, notkea ja mehevän hedelmäinen. Aromeissa tummaa marjaisuutta, kypsää kirsikkaa, vaniljaista mausteisuutta ja paahteista tammea. Los Monteros Crianza on myös tyylikäs ja varma valinta joulupöytään erityisesti kinkun rinnalle (yhteistyössä Fondberg Oy).
Löysin Olivian sivuita tälläisen reseptin itsetehtyyn näkkäriin ja voin sanoa että hyvää tuli. Mun pitäsi vielä testata tässä ennen joulua muitakin leipien ohjeita ja monenlaisia leivonnaisia, synttärit ja joulu tulossa niin hyviä syitä leipoa ja testailla reseptejä
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Täten julistan tämän kinkkuvoileipäkakun maailman parhaaksi voileipäkakuksi. Tämä on tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta voi pojat tämä on hyvää, myös kaikkien sitä maistaneiden mielestä
Mahtavaa isänpäivää ja terveisiä NYC. istä. Leivoin tämän ihanan porkkanakakun juuri ennen matkaa ja tänään onkin hyvä tilaisuus julkaista resepti isien kunniaksi
Tästä ei enää helpommaksi ja nopeammaksi näkkileivän leipominen enää muutu. Tai herkullisemmaksi. Tähän jää niin koukkuun, että käsi käy kulholla yhtä mittaa
Olihan tämä nyt ainakin hemmetin hyvää, jos ei ihan maailman parasta. Ihan hei kahvilatasoa, sanoi avioimies eikä sanallakaan maininnut "gluteenitonta makua"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.