H. e. i. p. s. a. n. k. h. r. u. t. S. y. l. v. o. ö. m. ä. j. N. M. ,. P. T. U. d. (. ). 1. 5. 0. g. 3. ½. E. K. V. 2. ’. R. L. 7. -. 4. A. O. *. I. <. a l. d l. t l. T e
S. a. t. e. i. n. s. y. v. k. o. l. p. u. O. ä. j. h. ö. g. r. A. d. T. m. K. ,. E. I. -. P. 2. 7. 5. 1. 3. /. 4. (. z. ). V. L. Y. M. 0. C. c. b. f. w. x. F. . W. B. d l. t l
Pohja. 150 g voita tai margariinia1 ¼ dl sokeria1 kananmuna2 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleitaTäyte. 1 ½ dl maitoa1 ps vanhan ajan vaniljakastikejauhetta (Blå Band)250 g mascarponejuustoa400 g omenoita1 ½ rkl siirappiaVatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
Nyt on pakko mennä sieltä missä aita on matalin ja sekin riman alta ja puolivaloilla. Blogissa on nimittäin käynyt niin paljon porukkaa availemassa sivuja, että tonneja tulee nopeammin täyteen kuin mitä ehdin leipoa kakkuja
Psst. ennen omppuja, muistutus vielä arvonnasta. Aiemmin päivällä olimme hakeneet ihanan mehukkaita Valkea kuulas-omppuja naapurilta ja siitäpä vaan sitten reseptiä kehittelemään
Munkin osalta blogihiljaisuus päättyy, pahoittelen että tauko on ollut niin pitkä. Viime kuukausi on mennyt aika myllerryksessä, eka rakas mieheni aloitti koulun ja totutellaan uudenlaiseen elämän rytmiin, sitten muutettiin uuteen kämppään, meidän opiskelijaboxiin
Suvun paras resepti -kilpailun äänestys on alkanut. Anna ääni suosikkiblogillesi 31. 8 mennessä. Jotta elämässä säilyisi sopivasti jännitystä, hoksottimet terävinä ja ideointikyky tallella, niin aina silloin tällöin on kyllä osallistuttava kutkuttaviin reseptihaasteisiin ja -kilpailuihin
Minua pyydettiin keväällä osallistumaan Knorrin järjestämään ruokabloggaaja-kisaan jossa kisailimme Suvun Paras Resepti kilpailussa ja hyödyntäisimme Knorrin fond du chef-tuotteita resepteissämme
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.