Yleensä tämä salaatti valmistetaan bulgurista, mutta koska meillä ei kaikki voi vehnää syödä niin päädyin tekemään tämän quinoasta jolloin tämä salaatti on gluteeniton
murskatun vehnän suurimot ovat monelle tuttuja Lähi-Idän keittiöstä ja ehkä parhaiten tunnemme sen libanonilaisen tabouleh – salaatin yhtenä raaka-aineesta
Viikonlopun kiireettömiin hetkiin on myös tämä juhlava herkullinen salaatti, joka toimii niin juhlapöydässä, illanistujaisissa kuin päivällisen kylkiäisenä
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Syön salaattia käytännössä kaksi kertaa päivässä - lähes aina lounaalla sekä illallisella. Viime viikolla perinteinen salaattipohja kurkulla ja tomaatilla alkoi kyllästyttää
Löytyi soppa ohje johon ei alunperinkään tullut perunaa, joten pakkohan sitä oli testata. Ja sitä paitsi, mitä viikosta tulee, ellei ole yhtään soppapäivää
K. y. l. ä. m. e. i. s. ö. d. n. u. t. a. k. ,. v. o. E. N. j. p. c. g. r. ". I. F. -. 3. C. V. 1. T. M. B. 0. 5. S. h. 2. O. (. P. ). L. H. Y. f. J. /. A. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.