4-5 kpl
lanttua, jos isoja riittää tämä määrä 5 kpl jauhoisaa perunaa (keltainen pussi) vettö keittämiseen 1 kpl lihaliemikuutio gourmet-suolaa, maun mukaan 50 g voita 2 kpl sipulia, pilkottuna paahdettuna voissa ripauksia muskottia Muusausvaiheessa: täysmaitoa niin, että mieleisesi koostumus pieni loraus siirappia (tummaa tai vaaleaa) nippu silputtua persiljaa sekä voit lisätä hieman keitinlientä mukaan Pinnalle:Ohjeet Kuori lantut ja perunat, pilko ne kuutioiksi. Keitä ensin lanttukuutioita vesi+lihalieminesteessä, että hieman pehmenneet. Lisää perunakuutiot ja keitä niin kauan, että molemmat pehmeitä. Paahda kaksi sipulia voissa, lisää ne muusausvaiheessa. Kaada keitinvesi talteen. Liuota pieneenmäärään keitinveteen gourmet-suolaa ja sekoita, että sulaa, tästä suolaus muusille, sekä ripottele hieman muskottia muusatessasi muusiksi. Kaada pieni loraus siirappia mukaan. Lisää täysmaitoa, jotta tulee sopiva muusimainen koostumus, sekä kuullotettu sipulisilppu.. Pinnalle: paljon persiljasilppua kun asetat tarjolle: sopii esim. karjalanpaistilihojen seuralaiseksi ennen jouluaattoa. Sekä unohtamatta puolukkahilloa ja punajuuriviipaleita, sekä raikasta vihersalaattia.
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Ilmassa on joulun taikaa, kun kakku kätkee sisäänsä herkullisen yllätyksen. Täyte muodostuu piilokakun raikkaasta puolukasta ja sitä ympäröivästä täyteläisestä luumu-kanelikerroksesta
Lisää joukkoon piimä, omenaraaste ja vähän jäähtynyt voisula. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1,5 l)
Ihastuin niin täysin uusimman blogi-tuttavuuteni, Kotona-blogin, persikoilla ja piparkakuilla kauniisti koristeltuun juustokakkuun, että oli aivan pakko ottaa resepti heti ylös ja koettaa taas juustokakun kanssa onneaan
J. o. u. l. i. n. e. h. y. t. ö. k. a. d. s. m. ä. j. v. r. ,. K. p. g. -. R. L. H. U. P. 1. 0. D. T. 3. 2. 5. 4. M. S. Y. (. I. ). b. w. A. ". E. d l. t l
Haluan aloittaa tämän joulukuun yhdellä lempireseptilläni, jonka nyt haluan jakaa myös teille. Kyseessä on ihanan jouluinen kanelinen raakakakku jossa on lempeän vaniljainen maku
Lähtökohtana oli tämä resepti , mutta en tehnyt kuitenkaan ihan samanlaista kakkua. Porkkanakakut ovat vaan niin hyviä, niin tämä "jouluinenkin" versio
M. i. e. t. n. l. ,. ä. m. s. h. p. o. a. j. r. v. u. k. J. R. d. K. y. T. O. ö. /. D. (. ". ). P. 6. 4. 2. 1. S. L. 0. -. 3. E. V. I. z. H. g. W. G. <. u l. k p. d l
Ja siitäkin aimoannos on jo mennyt parempiin suihin. Tämä joulukakkuresepti on Äidiltä saatu. Tänä vuonna ajattelin, että rupean laittamaan joulua pikkuhiljaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.