Parhaat raparperi-murumuffinssit
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • RAPARPERI-MURUMUFFINSSIT
  • 18 kpl amerikanmuffinssivuokien kokoista isoa muffinssia
  • 2 munaa 1,5 dl Siro erikoishienoa sokeria tai tavallista hienoa sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl maitoa
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 100 g sulatettua voita tai margariinia
  • 4 dl vehnäjauhoja tai vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta esim. Sunnuntai, Semper, Pirkka
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 - 2,5 tosi isoa raparperinvartta pilkottuna puolen sentin viipaleisiin
  • voita nokare paistamiseen
  • 1 dl hienoa sokeria
  • 1- 2 tl kanelia (itse laitoin 1,5 tl)
  • 75 g kylmää voita
  • 2 dl kaurahiutaleita (gluteenittomille luontaisesti gluteenitonta, puhdasta kauraa, esim. Semperin gluteenittomat kaurahiutaleet)
  • 1 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
  • 1 dl hienoa sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.