Pariloitua Thai-kananpoikaa - Kai Yang -
Valkosipulin tuoksuinen keittiö
Valkosipulin tuoksuinen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g kanan rintafileitä 3 osaan leikattuna
  • 1 tl kokonaisia mustapippureita
  • ½ tl juustokuminaa
  • 4 tl sokeria
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 cm tuoretta inkivääriä paloiteltuna
  • 3 valkosipulinkynttä paloiteltuna
  • 15 g korianterin juurta pätkittynä. Varretkin käy
  • 3 rkl ruokaoljyä
  • suolaa
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1,2 cm pala katkaraputahnaa (tai 1 rkl kalakastiketta)
  • 2 hyvin hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 cm pala inkivääriä hyvin hienonnettuna
  • 2 hyvin hienonnettua punaista linnunsilmächiliä
  • 1 rkl silputtua korianterin juurta. Varretkin käy
  • 4 rkl sokeria
  • 1½ rkl tummaa soijakastiketta
  • 1½ rkl vaaleaa soijakastiketta
  • ½ limetin mehu

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.