Parmankinkku on pala parasta Italiaa
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • KULINAARIN LEMPIPIZZA
  •  
  • taikina
  • 4,5 dl 00-vehnäjauhoja
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,75 dl kasviöljyä
  • 1,5 dl maitoa tai vettä
  • 1 tölkki tomaattimurskaa valutettuna
  • 100 g tuoreita herkkusieniä viipaloituna
  • 8 palaa öljyyn säilöttyjä artisokansydämiä
  • n. 150 g parmankinkkua ohuina siivuina
  • n. puoli ruukkua villirucolaa
  • 150 g mozzarella-emmentalraastetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.