2 rkl
Dansukker Leipäsiirappia tai Tummaa siirappia
1 ½ dl
öljyä tai 150 g sulatettua voita
Täyte
100 –150
g parmankinkkua
8 aurinkokuivattua
tomaattia
noin 15 oliivia tai kapriksia maun mukaan
150 g
vuohenmaitojuustoa nokareina
1 ruukku
basilikaa silputtuna
mustapippuria myllystä
4 dl
ruokakermaa
4
munaa
200 g
juustoraastetta
Ohjeet
Laita perunasose kulhoon. Lisää muut aineet. Vaivaa taikina käsin tasaiseksi. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Esipaista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
Paloittele parmankinkku ja aurinkokuivatut tomaatit. Laita ne esipaistetun pohjataikinan päälle. Ripottele pinnalle oliivit tai kaprikset. Murusta vuohenmaitojuusto nokareina pinnalle. Silppua joukkoon basilika. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.
Vatkaa ruokakerma, munat ja juustoraaste ja kaada seos täytteiden päälle. Paista piirasta uunin keskiritilätasolla 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen. Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Vinkki!
Piiraan pohjaan voit käyttää tähteeksi jäänyttä perunasosetta tai valmistaa sen pussijauheesta.
ruohosipulia, hunajamelonia, kurkkua, rucolaa, paahdettua parmankinkkua. - Irrottele kelmu ja nosta tarjoiluvati parmankinkkukakun päälle ja käännä ympäri
Näin syksyisin mieleni halajaa keittojen ja patojen lisäksi erityisesti juustoisia piirakoita. Tämän aurinkokuivatuilla tomaateilla ryyditetyn vuohenjuustopiirakan valmistin itse asiassa jo alkusyksystä, mutta resepti on jäänyt muiden kiireiden takia muhimaan postausjonoon
P. a. r. h. t. u. o. s. y. n. v. ä. e. i. m. l. K. k. p. ö. j. ,. S. J. d. V. (. -. f. ). c. w. 2. 1. 0. g. ½. T. 3. 5. L. C. 4. M. R. A. b. Ä. ) l. d l. t l. c m. p r. m i
Parmankinkku, salvia ja ricottajuusto antavat broilerfileille kivasti makua, kunhan maltaa antaa lihan tekeytyä hetken jääkaapissa ennen sen valmistamista
Broilerista saa astetta fiinimpää ruokaa kääräisemällä broilerin rintafileen parmankinkkuun. Asettele kolme parmankinkkusiivua kunkin rintafileen päälle hieman ristikkäin ja pyöräytä tiukasti fileiden ympärille
T. ä. s. p. v. i. e. l. y. k. a. t. u. n. m. o. M. c. d. j. r. ,. h. z. g. I. ". ö. K. -. A. (. 6. ). 1. 5. 0. b. 2. f. P. L. 7. H. R. N. 8. /. 4. d l. g "
Kevään paras parsaresepti. paahdetut parsat parmankinkulla. 21. 4. 2017. Published 21. ♥1. Nyt jaan teille perjantain ja tulevan viikonlopun kunniaksi kevään parhaan parsareseptin
T. ä. m. k. e. s. u. r. p. i. t. a. v. l. o. n. y. h. j. M. ,. d. c. N. g. ö. K. A. (. 4. ). 6. 0. 5. 1. 2. 3. P. L. -. J. 7. V. ~. 8. S. x. R. C. I. ". O. b. d l. t l
Food and wine –sivustolla törmäsin ohjeeseen jossa yhdistettiin kolmas suosikkiaines, parmankinkku. 30 g parmankinkkua. Pilko pilko parmankinkku 3-4 sentin riekaleiksi. 30 g parmankinkkua
Parmankinkkuun kääräistynä ja vuohenjuustopedille aseteltuna. Kääräise pala parmankinkkua jokaisen parsan ympärille ja asettele juustoseoksen päälle kauniisti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.