Selailin Cordon Ramsayn keittokirjaaja silmääni osui tämänkertainen reseptini. Parmankinkku, salvia ja ricottajuusto antavat broilerfileille kivasti makua, kunhan maltaa antaa lihan tekeytyä hetken jääkaapissa ennen sen valmistamista
Voileipäkakkuja saa tehtyä monia erilaisia, itsekkin useammanlaista jo tehnyt. Muokkasin hieman ohjetta pienemmäksi ( tässä nyt Maku-lehdessä olleen kokoisena ) ja hieman oman oloisemmaksi
Kuutioi ja keitä perunat. Kuivaa turska ja mausta suolalla. Ruskista kääröä paistinpannulla niin, että pekoni kypsyy ja turska saa kauniin kullanruskean värin
Raviolien ja ravunpyrstöjen jälkeen nautiskelimme vielä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä lohta avokadokastikkeen kera ja valkoviinissä kypsennettyä fenkolia
Lisämakua broileri saa timjamista, sitruunasta ja raastetusta parmesanjuustosta. Broilerista saa astetta fiinimpää ruokaa kääräisemällä broilerin rintafileen parmankinkkuun
Poron liha on melko rasvatonta ja kypsyy helposti mauttomaksi ja kuivaksi. pekonin muodossa ja jättää liha reilusti punertavaksi - liha on lähes raakanakin ihanan mureaa ja suussasulavan samettista
Kääri kunkin broilerin ympärille siivu pekonia ja kiinnitä päät cocktailtikuilla. Paista broilerit pannulla niin, että pekoneihin tulee väriä ja rapea pinta
Siinä vain on maut niin kohdallaan, ja niitä makuja on paljon. Miniluumutomaattien aromit moninkertaistuvat uunissa, ja parmankinkusta tulee uunissa ihanan rapeaa
Se maistuu kuumana ja kylmänä, ja tosiaan onkin ollut aina yksi pikniksuosikeista. Valuta päälle hyvää oliiviöljyä ja rouhaise päälle pippuria ja ripota muutama merisuolarae
Kääri kunkin broilerin ympärille siivu pekonia ja kiinnitä päät cocktailtikuilla. Paista broilerit pannulla niin, että pekoneihin tulee väriä ja rapea pinta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.