Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
-. -. -. -. -. -. -. -. K. o. s. k. a. ä. i. t. e. n. p. v. u. l. r. j. m. h. ,. y. T. g. S. J. c. d. b. (. Y. R. 5. /. 1. 0. ). 2. G. ö. L. O. V. M. 3. 7. d l
Pienet annoskokoiset Quichet ovat mukavaa pikkusuolaista tarjottavaa esimerkiksi buffet -pöydässä. Molemmissa piiraissa on sama pohjataikina, johon lisämakua antaa mustaleimainen Emmental -juusto raasteena
-. -. -. -. -. J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
peukalosääntö on, että kun kalenterissa lukee ’toukokuu’ niin voidaan sanoa, että on kevät, mikä taas tarkoittaa että on OK käyttää pelkästään t-paitaa ja sandaaleja aina siihen asti, kun kalenterissa lukee ’marraskuu’
Eilen ajattelin tehdä ranskalaista piirakkaa eli quichea, sillä jääkaappimme pursusi kaikenlaisia tähteitä, jotka sai loistavasti upotettua tähän piirakkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.