Parsa-raparperisalaatti vuohenjuustolla
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • iso nippu erilaisia salaatteja (itse käytin jää- ja tammenlehtisalaattia sekä pinaatinlehtiä)
  • 12 vihreää parsatankoa
  • 4 raparperinvartta
  • 0,5-1 dl cashewpähkinöitä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 240 g vuohenjuustoa
  • 1 iso raparperinvarsi
  • 0,75 dl sokeria
  • 0,75 dl valkoista balsamicoa
  • 0,75 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.