K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
puntti parsaa. puntti parsaa. Pekoniin käärittyä parsaa ja hollandaisekastike 4. Parsa aika alkaa olla kohta parhaimillaan ja tuota terveellistä herkkua saa taas Suomestakin kohtuu hintaan
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. 1 nippu vihreää parsaa. Tämä resepti on yksi suosikeistani – helppo ja nopea valmistaa vaikka aamiaiseksi tai kevyeksi lounaaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.