Voitele parsojen pinta öljyllä ja asettele ne grilliin kohtalaiselle lämmölle. Näin muistaakseni Strömsössä, kuinka kokit valmistivat vihreää parsaa paistinpannulla
Katkaise parsoista puumainen tyviosa ja kuori parsat varovasti nupusta eteenpäin. Tee parsoista kaksi nippua, lisää nippuihin rosmariinin oksa ja kietaise nippujen ympärille pekonisiivut
Minun grillikauteni aloituksen inspiraatio löytyi Aasiasta, jonka mausteiset maut, raikkaat yrtit ja kasvisten monipuolinen käyttö ovat erityisen lähellä sydäntäni
pohjoisen maamme miehet ja naiset niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. ovat jokaiselle tuttuja, mutta harmittavan vähän törmää perunan käyttöön grilliruokien
Grilli koeponnistettiin jerk-broilerilla ja grillatuilla bataateilla. Yleensä olemme grillanneet bataatin ilman esikypsennystä ja onnistuuhan se niinkin
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Vyötä kupeesi ja grillaa Flank Steakia. Hidas marinointi ja nopea grillaus, kuuma hiillos. Poistin sen, tuskalla ja manaten miksei sitä osaa tätäkään puuhaa
vihreää parsaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää mausteet ja parsat. valkoista parsaa. Keitä parsoja noin viisi minuuttia tai kunnes tangot ovat juuri ja juuri kypsiä
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.