Bataattikeitto on tuttu juttu ja itsekin olen siitä tänne laittanut ainakin kaksi tai kolme ohjetta. Kun olen tätä menetelmää alkanut käyttää keittojen tekoon, paluuta ei ole
Eli useimmiten valmistan parsakaalista joko gratiinia tai sitten vain höyrytän kukinnot lisukkeeksi. Parsakaali on yksi sellainen raaka-aines, minkä kanssa on tullut jämähdettyä siihen yhteen ja samaan
K. u. i. n. k. a. r. o. s. t. -. m. l. e. ,. p. y. ä. v. P. M. A. N. h. E. (. T. ". f. H. b. g. j. ö. ). S. O. 3. 4. 1. 2. c. 0. d. V. 5. L. 6. R. J. D. G. ( l. t l
Hetken aikaa netissä googlettaen päädyin sosekeittoon. Palsternakka on minulle ihan uusi tuttavuus. Perunakioskilla oli niin hyvän näköisiä palsternakkoja että oli pakko ostaa
Viikonloppuna maalla otetut kuvat hävisivät miltei kaikki, muutama tuli julkaistua maanantain postauksessa, instassa ja Facebookissa ja joitain lähettelin yksityisviesteinäkin
En voi sanoa olevani sosekeittoihmisiä, mutta jostain syystä tämä ohje houkutteli kokeilemaan. Tai ainahan voi pakastaa varalle annoksen kiireisen päivän varalle
Yleisesti tykkään näperrellä kaikkia pieniä tarkkuutta vaativia juttuja, mutta ruoanlaitossa minusta on mukavaa, että annoksen saa näyttämään helposti hyvältä eikä tarvitse olla mikään taituri
Paahdettu parsakaali on yksinkertaista, ravitsevaa, kevyttä ja helppoa valmistaa. Todella yllättävän hyvä kasvisvaihtoehto lisäkkeeksi tai kevyenä ateriana sellaisenaan
Valmista ensin taikina ja esipaista piirakka. Minusta on tullut parsakaali-fani. Taikinaan tarvitaan. Tein tänään parsakaalista ja kukkakaalista kesäisen piiraan, johon luonnetta toivat gruyere-juusto, tuore timjami ja kevätsipuli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.