Käyn kaupassa ja tuon kotiin ainekset jotakin tiettyä ruokaa ajatellen. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
) Tein tätä viime tiistaina, ja namia oli. Esimerkiksi tämän kohdalla tein niin, että keitin pastat ja paistoin kanat edellisenä päivänä, ja kun illalla tulin juoksemasta, nappasin uunin päälle, kaadoin pastat ja kanavuokaan ja heitin loput aineksista sekaan
Mutta sain voin sulamaan jakauttaaltaan kuumaksi ja kuoren pehmeän rapeana seuraavasti. Paahdettu parsakaali on yksinkertaista, ravitsevaa, kevyttä ja helppoa valmistaa
öljyä, soijakastiketta. Kuutioi tofu ja pilko sipulit, parsakaali ja paprika. Paista tofua öljyssä, joka on maustettu soijakastikkeella, chilillä, kurkumalla, inkiväärillä ja cajunmausteella
Siitä saa herkullista ruokaa monella tavalla, ja se on todellista superfoodia. Tein tänään parsakaalista ja kukkakaalista kesäisen piiraan, johon luonnetta toivat gruyere-juusto, tuore timjamija kevätsipuli
öljyä, soijakastiketta. Kuutioi tofu ja pilko sipulit, parsakaali ja paprika. Paista tofua öljyssä, joka on maustettu soijakastikkeella, chilillä, kurkumalla, inkiväärillä ja cajunmausteella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.