Parsapitsa ja vähän muutakin
Meanwhile in Longfield
Meanwhile in Longfield
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 keskikokoista pitsaa)
  • 1½ dl kädenlämpöistä vettä
  • 15 g tuorehiivaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • n. 3 dl durumvehnäjauhoja
  • 3 rkl valkosipulilla maustettua oliiviöljyä (lisäsin normaaliin oliiviöljyyn valkosipulia)
  • 100 g pepperonia
  • 1 pkt (125 g) mozzarellaa
  • 300 g keitettyä vihreää parsaa
  • n. 3 dl raastettua parmesaania
  • 3 kpl luomukananmunia
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • n. 3 dl tuoretta rucolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.