Parsasalaattia aasialaisittain
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl öljyä
  • ½ dl riisiviinietikkaa (Miriniä)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl kalakastiketta tai soijakastiketta (teriyaki käy myös hyvin)
  • 1 rkl tummaa sokeria
  • ½ tl mustapippuria rouhittuna
  • 2 rkl tuoreita yrttejä kuten thaibasilikaa tai
  • lehtipersiljaa silputtuna
  • Pilko parsat noin
  • 5 cm paloiksi ja nosta kiehuvan veteen.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.