Parsavanukas
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Parsavanukas ja tomaattisalaatti 6 annosta 5-7 parsaa (alun perin 5 valkoista parsaa)
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 rkl öljyä
  • 1 dl täysmaitoa
  • 3 dl kermaa
  • 5 liivatelehteä eli noin 85-100 g (vähempikin mielestäni riittää)
  • suolaa ja valkopippuria oman maun mukaan
  • ripaus sokeria
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 1 valkosipuli hienonnettuna
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 timjaminoksa
  • 1 laakerinlehti 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • sokeria
  • 3-4 tomaattia paloiteltuna
  • lehtipersiljaa tai ruohosipulia hienonnettuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.