Pasta alla Norma - täydellisen tomaattikastikkeen metsästys
Maustemittakaava
Maustemittakaava
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2. Toinen oleellinen tekijä täydellisessä soosissa on sen hapokkuus. Usein kastike saattaa maistua jotenkin raskaalta, minkä vuoksi olemmekin tykästyneet käyttämään valkoviiniä, joka tekee kastikkeesta kepeämpää kuin punaviini. Mikäli haudutusaika on vähissä, hyvä vaihtoehto on myös valko
  • 3. Myös sopiva makeus kuuluu tomaattikastikkeeseen. Sen saavuttaminen onkin monen tekijän summa. Itse tomaatit tietysti vaikuttavat makeuteen, mutta myös hartaudella kuullotettulla sipulilla ja pienellä, mutta niin tärkeällä ripauksella sokeria on ratkaseva merkitys maun pyöreydessä.
  • 4. Me kuulumme siihen koulukuntaan, jossa aika parantaa muutakin kuin haavoja. Tunnin hautunut tomaattikastike vain yksinkertaisesti on täyteläisempää kuin puoli tuntia pannulla porissut kastike.
  • Tomaattikastike
  • 2 x 400g säilöttyjä San Marzano tomaatteja
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 16 cl valkoviiniä
  • 1 munakoiso
  • Tuoretta basilikaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.