pari sataa grammaa pienikokoista pastaa (meillä pasta mista). rosmariinia, timjamiaja laakerinlehti. Pilko ja silppua porkkanat, sellerinvarsi, sipulit, timjamija rosmariininoksa, ja kuullota seosta oliiviöljyssä kattilassa kymmenisen minuuttia
n ohjeilla jatketaan taas. Resepti on saman nimisestä kirjasta. Kiva löytää ja tehdä uusia juttuja. Täytyy kokeilla uudelleen ja laittaa samalla reilummin mausteita, esim
Keliaakikon pasta on hintavaa, joten tarjoa muille ruokailijoille tavallista pastaa. Valuta kattilaan tonnikalatölkistä öljyä, ja kuullota sipuleita siinä hetki
Kaupassa katselin/etsin erilaisia vaihtoehtoja pastakastikkeen tekoon,ilman lihaa tai kanaa. kypsä härkäpapuvalmiste,no senpä sitten nappasin ostoskoriin ja eikun kokeilemaan
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä jakasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Ottolenghi käytti kuivattujakikherneitä, mutta minä tein ruuan säilykkeistä. Kuluneet viikot ovat olleen taivaallista aikaa ruoka-intoilijalle tv-ohjelmien suhteen
Siinä Ottolenghi valmisti herkullisen uuniruoan,jossa oli maustettujakikherneitä ,kahdella tavalla käsiteltyjä tomaatteja,sipulia,valkosipulia sekä fetajuustoa
T. ä. m. t. o. a. i. k. s. e. p. l. n. u. ö. y. r. j. v. ,. h. S. O. K. b. d. M. E. Y. P. -. f. 4. 3. 2. (. á. 0. g. ). 1. V. 8. L. N. c. w. '. I. F. U. W. x. C. A. z. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.