Raakapasta kesäkurpitsasta tuhdilla cashewkermakastikkeella on runsasta mutta samalla kumman kevyttä, sopivan täyttävää (mutta ei ikinä raskasta) ruokaa
Kesäkurpitsa on ihanaa grillattuna, mutta myös näin täytettynä. Täytteeseen voit valita makusi mukaan tonnikalaa, jauhelihaa, kasviksia tai mitä jäkaapista löytyy
Aika nostaa yks arkistojen huippuresepteistä jälleen framille. Oon aikalailla itse unohtanut tämän reseptin olemassaolon ja se muistui tässä vasta ihan vast ikään mieleen kun äidin luona kyläillessä
Grillattu kesäkurpitsa on mitä mainioin lisuke grillatulle lihalle tai kalalle. Kesäkurpitsaviipaleista saa helposti vieläkin näyttävämpiä murustelemalla niiden pinnalle vaikkapa fetajuustoa sekä tuoreita mintunlehtiä ja seesaminsiemeniä (uskoisin myös dukkah-mausteseoksen toimivan tässä mainiosti)
Paistettu sipuli antaa tälle savulohi-pastalle ihanan aromin. 1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä
N. y. t. s. k. o. n. i. p. ä. l. ,. e. a. v. m. u. r. h. ö. j. c. K. d. P. -. J. T. Ä. Y. E. S. U. R. I. A. (. 4. g. ). 2. 0. 1. b. H. M. 3. /. 5. L. V. f. t l. d l
Ihanaa keskiviikkopäivää kaikille. Kesäkurpitsat ovat nyt parhaimmillaan ja tässä yksi kesäkurpitsaherkku, jota pyrin valmistamaan vähintään kerran vuodessa loppukesästä tai alkusyksystä, eli jauhelihalla täytetyt kesäkurpitsat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.