Pari viikkoa sitten meillä juhlittin pikkuveljeni 7 v. synttäreitä myös sukulaisten kesken. Samoissa juhlissa muistettiin myös pikkusiskoani, kun hänellä sattui olemaan samoihin aikoihin nimipäivä
Pätkis -mokkapalakakku, kylläpä meikkis taas keksi kakulle nimen, kunnon nimihirviö, mutta hei eihän se nimi miestä pahenna vai menikö se sananlasku ees noin, no enivei
Jee tänään meillä syödään nyhtökanaa. En ole vielä kanaa nyhtänytkään ja olen melko innoissani siitä. Pulled sitä ja pulled tätä eli lihan nyhtäminen on ollut trendikästä Suomessakin jo pari vuotta
Samille. Tälläinen sitruunalle maistuva, raikas juustokakku on ollut mielessä jo pidempään. Tiedän myös, että tää on yksi niistä harvoista makeista herkuista, jota meidän isäntä tykkää syödä (ja myös söikin)
Jaa että miksikö tälläinen kakku. No tietenkin siksi, että lauantaina oli taas World Whisky Day, Kansainvälinen Viskipäivä (eli Viski-koiran nimpparipäivä)
Lapset toivoi kovasti Halloween-juhlia, joten niinpä ne sitten pidettiin. Ajankohta on sopiva muutenkin juhlintaan, sillä samalle viikonlopulle sattui Amandan nimpparit ja miehen synttärit
Kerroin tuossa muutama postaus sitten, että jätin viljat ja sokerin pois ruokavaliostani, ja silti meillä herkuteltiin äitienpäivänä ihanalla kermaisella suklaakakulla
Happy world whiskey day. Tämä päivä on varmaan tarkoitettu sille juomista jaloimmalle, mutta mähän ymmärsin tän tietenkin niin, että tänään on meidän Viskenböölen nimpparit
Pari viimeistä viikkoa ja varsinkin viikonloppua ovat olleet hyvin leivonnan täytteisiä. Olen leiponut kauden marjoista, jopa pienellä paniikilla, jotta saan ihanat mustikat, vatukat ja mansikat käytettyä ja maisteltua tehokkaasti
Moi. Tein jouluaaton kyläpaikkaan viemisiksi lapsille lumiukko-marenkitikkareita. Tein joskus tyttäreni nimppareille ruusun mallisia marenkitikkareita (linkistä löytyy tarkempia ohjeita tikkareiden tekoon) ja halusin nyt kokeilla erilaisia tikkareita
Mun mielestä on ihana grillailla kaikenlaisia lihakasvisvartaita, tehdä kaveriksi paria erilaista salaattia ja viettää kiireetöntä aikaa kesäisellä terassilla herkutellen
Keävättä rinnassa ja pakkasen tyhjennystä. Pakkasessa oli vielä viimeiset raparperit ja ei niistä voi oikeastaan muuta tehdä kuin tätä aivan huippua raparperipiirakkaa
Tein tuossa sunnuntai iltana meille valkosuklaa mokkapaloja, pitkästä aikaa. Tällä kertaa lisäsin joukkoon myös tummaa suklaata ja siitä tuli oikea makeapläjäys
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.