Tämän ihanan, suorastaan syntisen hyvän pataruuan löysin Elämää Koivurannassa-blogista, kun tutkin reseptiarkistojani, multa löytyi itseltänikin muutama resepti
Kaiken huipuksi Ekun keittiö-blogiin katsoessani, sieltäkin tämä ohjen tupsahahti silmiini. Eilen otin sulamaan tuota jonkin aikaa sitten tekemääni palapaistia ja tein siitä moskovanpataa
Paista pannulla myös sipuli- ja porkkanaviipaleet, ja lisää ne pataan. Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Samalla uuninlämmityksellä valmistui kevyt juuresgratiini maa-artisokista ja rosamunda-perunoista. Mökkinaapureiden tuoma hirven paisti päätyi pataan yhdessä tomaattien, sipulin ja valkosipulin kanssa
Tarjoa meksikon pata ranskankerman ja vaalean leivän kanssa. 200 g sika-nautajauhelihaa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi, limetin tai sitruunan mehu, liemikuutio, chilimauste, sokeri, suola ja pippuri
-. -. -. -. -. -. -. L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
-. -. -. -. -. J. u. h. l. a. r. o. t. k. e. n. y. s. ö. ä. v. i. ,. p. j. ). T. m. M. d. ". O. S. b. g. K. E. 3. 5. 0. 2. c. 1. 4. R. L. 6. H. 7. P. I. z. <. N. &. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. B. o. s. n. i. a. l. e. r. u. k. t. v. T. ,. I. ä. E. p. V. m. A. y. j. c. S. h. J. d. K. '. L. O. N. C. /. P. 5. 0. g. (. ). 1. 2. 3. 6. 4. ö. Ä. =. >. t l. r l
Moskovan pata on aika vaatimattoman näköinen pataruoka, mutta jos pata sisältää mureaksi haudutettua naudan lihaa, Aurajuustoa, smetanaa, suolakurkkuja ja hunajaa, voiko se vaatimattomasta ulkomuodostaan huolimatta olla muuta kuin hyvää
-. -. -. -. s. i. K. a. r. j. l. n. p. t. M. e. v. o. k. ä. h. ,. u. d. y. m. (. ). ö. 7. 0. g. /. 3. 9. O. J. L. H. c. F. 1. 5. E. f. R. P. 2. 8. U. 4. S. N. t l
-. -. -. -. T. ä. s. p. t. e. i. l. m. a. n. o. M. k. v. d. r. u. h. j. ,. I. y. L. Y. A. 1. g. 3. 2. c. 5. 0. 4. V. O. ö. P. K. R. H. S. E. ). N. l. k g. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.