Rapsakoistakin rapein kuori ja pehmeistäkin pehmein sisusta. Sellainen on pataleipä, enkä nyt tarkoita mitään Porin Ässien nimikkoleipää vaan huikeen herkullista leipää, mikä valmistetaan padassa pienellä vaivalla
Voit tehdä pataleivän myös uuninkestävässä, kannellisessa teräskattilassa. Pataleipä. Tämä. herkullinen ja rapeakuorinen leipä on helppo ja nopea laittaa illalla
Jääkaappisämpylöiden taikina valmistetaan melko samalla tavalla kuin pataleivän. Terveisiä Lapista. Vietämme täällä pitkää laskiasviikonloppua hiihdellen, saunoen ja herkutellen
Klikkaa tästä pataleivän resepti. Mausteinen chorizopasta on ihanaa ja nopeaa herkkuruokaa. Tähän ruokaan sain idean jo alkutalvesta, kun kokkailimme ystävieni kanssa
Itse asiassa koko ateria on täysin gluteeniton, sillä tarjoilimme paprikoita jogurttikastikkeen, vihersalaatin ja itse leivotun gluteenittoman pataleivän kera
Olenpas näemmä unohtanut jakaa yhden pataleivän ohjeen. Tein tätä jo joulun alla. Silloin oli muutenkin uuni kuumana koko ajan, niin siinä oli samalla näppärä leipoa leivät myös itselle
Viime viikonloppuna tunsin oloni tosi-Martaksi, kun ensin aamulla pyöräytin pataleivän taikinan tulemaan ja paistoin mainiot banaaniletut ruskeiksi menneistä banaaneista
* Resepti on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Leipä. Tuota hämmentävän minimalistisen ulkomuodon omaavaa luontokappaletta on syöty pallollamme jo yli 3 000 vuoden ajan
Netin mukaan pataleivät olisi jotenkin suuressa suosiossa olleet jo viime vuonna,. mutta itse törmäsin näihin vasta nyt ja kuulosti aivan liian helpolta tavalta tehdä leipää,
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.