Jos haluat tehdä sämpylät samantien, lämmitä vesi-maito kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva siihen. 4-5 dl hiivaleipävehnäjauhoja. 4-5 dl hiivaleipävehnäjauhoja
Olen riisipuuro-fani. Harvemmin sitä tulee hauduteltua yönyli, vaikka kannattaisi. Jo kesällä haaveilin uuniriisipuurosta ja heti ensimmäisten koleiden syyssäiden myötä toteutin haaveeni rauhallisesta riisipuuro-aamiaisesta
-. -. V. i. k. o. n. l. p. u. s. t. e. h. d. ä. y. a. v. r. S. P. m. ö. j. T. b. g. M. H. J. E. L. ,. ). 7. 0. 5. 1. 3. 4. f. (. 2. R. K. N. A. <. ) l. d l
-. -. -. E. n. t. i. e. d. ä. m. k. s. u. r. j. a. N. v. l. y. ö. ,. o. p. h. V. M. O. T. K. R. U. g. J. /. (. ). 1. 2. P. L. S. C. I. A. ä l. k g. d l
Säilytä ylijäänyttä leipää paperipussissa, niin kuori säilyttää osan rapeudestaan. YÖNYLI KOHOTETTAVAT LEIVÄT ( 2 kpl). 42-45-asteista). Laita uuni kuumenemaan 220-asteeseen, kiertoilma 200-asteeseen. Paista sämpylöitä hiukan kovemmalla lämmöllä, noin 230-asteessa noin 30 minuuttia. 42-45-asteista)
Seuraksi tein juuriselleri-pyreen, se toimii huipusti ylikypsän lihan ja siiderikastikkeen seurana. Possun posket maustetaan sokeri-suola-seoksella, hiukan pelästyin alkuperäisen reseptin määriä, joten puolitin sen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. n. h. s. ". e. l. p. o. m. j. u. t. i. k. r. ,. ä. y. E. v. d. K. ö. S. (. ). L. 1. 5. 0. 2. N. O. T. A. P. R. M. g. Ä. Y. J. G. 5 l
-. -. -. -. -. J. o. s. m. i. e. l. t. k. j. h. a. u. v. r. n. p. ä. ,. T. d. V. 5. 0. g. I. y. O. L. 2. 1. ½. 4. 6. ö. M. A. P. S. R. /. (. ). 3. 9. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.