Pidän pavlovasta myös sen takia, että se on niin muuntautumiskykyinen herkku. Vatkaa valkuaisia ja kun vaahto alkaa muodostumaan, lisää sokeri ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes vaahto on kiiltävää ja kiinteää
Ostin laatikon erilaisia marjoja ja teki mieli tehdä jotain uutta joten päädyin pavlovaan. Ensimmäisen kuvan kerkesin nappaamaan ulkona ja loput tulikin sitten kuvattua sisätiloissa
Niillä ja kermavaahdolla sitruunarahkalla ja greippi-sitruuncurdilla täytetty pavlova sai koristeekseen vielä ahomansikoita sekä luonnonkukkia ja ketunleipää
mieluiten teräksiseen tai lasiseen kulhoon. Täytä pavlova vasta hieman ennen tarjoilua. Aloita huoneenlämpöisten valkuaisten vatkaaminen pienimmällä teholla
Palvlova on alun perin balettitanssija Anna Pavlovan. Meillä se on vakiinnuttanut paikkansa erityisesti joulupöydässä, mutta se sopii loistavasti lähes kaikkiin juhliin
Äidiltä oli keskiviikkona jäänyt leipomisesta valkuaisia neljä kappaletta, Torstaina se kysäisi, että mitä niistä voisi leipoa ja totesin että pavlovaa tietenkin, ei muusta ollut edes puhetta
Tämä on kyllä ihana jälkkäri ja sopii myös vilja-allergikoille. Pääsiäisen pöytään olisi sopinut hedelmäpavlova, mutta pekäsin liiallista makeutta, ja toteutin pavlovan kuitenkin marjojen kera
O. l. i. n. a. t. o. j. u. p. ä. v. k. r. s. M. -. e. h. d. m. 2. 0. 1. ,. S. ö. y. J. T. g. (. ). R. P. 8. 3. /. 4. W. c. 5. K. V. L. Ø. N. A. H. E. I. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.